afbeelding home page

dorpshuis1Dorpshuis Weersterheem
Het dorpshuis bestaat al sinds 1982 en speelt tot de dag van vandaag een belangrijke rol in de dorpen Garrelsweer en Winneweer als algemeen en centraal ontmoetingspunt.
Verschillende verenigingen maken gebruik van de faciliteiten die het dorpshuis heeft.
Daarnaast wordt het dorpshuis regelmatig gebruikt en verhuurd voor onder meer vergaderingen, presentaties, dorpsactiviteiten, toneelvoorstellingen, cursussen, opbaringen en condoleancebijeenkomsten. Weersterheem is een plek waar iedereen gebruik van kan maken, niet alleen de mensen uit Winneweer en Garrelsweer. Iedereen is welkom.

Van en door vrijwilligers.
Het bijzondere aan Weersterheem is dat er geen beheerder is. Alles wordt gedaan door vrijwilligers uit (de omgeving van) het dorp. Alle reguliere werkzaamheden (bediening, schoonmaak, PR, onderhoud, inkoop, bestuur, etc.) in en om het dorpshuis worden gedaan door uitsluitend vrijwilligers, die geen vergoeding krijgen voor het werk.

Contact
Dorpshuis Weersterheem is te huur voor allerlei activiteiten. Voor inlichtingen en reserveren kunt u het dorpshuis bellen: 06 4889 2394. Ook kunt u een mail sturen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
En kom gewoon eens langs!

2020
Op dit moment worden de laatste werkzaamheden van de versterking uitgevoerd door timmerbedrijf Jan Boss.
Hieronder een kleine impressie van de versterking.
Versterking1 Versterking2 Versterking3 Versterking4

  Folder dorpshuis Weersterheem 2019

 Brief van de NCG Nationaal Co√∂rdinator Groningen